Sikeres kampányok

0

Partnerek száma

0

Befektetett összeg

0

Mi is az a Tőkeportál?

A Tőkeportál az első magyar közösségi finanszírozási (crowdfunding) platform. A kezdő vállalkozások növekedésének kritikus pontja, amikor az induláshoz rendelkezésre álló saját tőke már elfogy, viszont bankhitelhez, illetve kockázatitőke-alapok forrásaihoz még nem jut hozzá, vagy azt drágának, hosszasnak tartja. Ekkor jön képbe a közösségi finanszírozási kampány.

Szakértő csapat

Hatékony tőkebevonás

Mentorprogram

Startup ökoszisztéma

2000+ befektetés

LinkedIn
Facebook
YouTube
Instagram
TikTok
Spotify

Tanulj a szakma krémjétől!

Ismerd meg Kanapé Pitch sorozatunk:

A Kanapé Pitch a Tőkeportál saját tartalma, amely nem sajtó publikus.

Egy-egy adás alkalmával szeretnénk minél több embert megismertetni a stratup-ökoszisztémát érintő legfontosabb szektorokkal és hírekkel.

Légy a startup-ökoszisztéma oszlopos tagja!

Ismerd meg futó kampányainkat

Befektetéscélú kampányok

Zárt szakaszú kampányok

Elindult a zárt szakasz!

Tekintsd meg a zárt szakaszban lévő kampányok bemutatkozóját és iratkozz fel az elsőbbségi befektetésért, a legújabb hírekért, és kövesd végig útjukat.

Melon  cover

Befektetés-célú kampány

Melon

A Melon HR Technology csapata innovatív fejlesztésével a hazai és külföldi piacokon is egyedülálló szolgáltatást hozott létre, amely a kis- és középvállalkozások számára nyújt automatizált munkaerő keresést.

Iratkozz fel!
Dreamjobs cover

Befektetés-célú kampány

Dreamjobs

Azért hoztuk létre a DreamJobsot hat évvel ezelőtt, hogy megújítsuk az álláskeresési piacot. A Balogh Petyával kifejlesztett, employer brandingre építő módszertannal közel 3000 cég és több mint 150 ezer pályázó egymásra találását támogattuk már. Egy cápa már mögénk állt, most új partnereket keresünk.

Iratkozz fel!
Meskete cover

Befektetés-célú kampány

Meskete

Legyél Te is tulajdonosa Magyarország vezető meseplatformjának. Sok száz meseíró, sok ezer mesével várja olvasóit nálunk. Terveink cím szavakban: Gyerekbarát mobil app, MI integráció, webáruház, előfizetéses tagság, nemzetközi piacra lépés, fizikai mesedoboz forgalmazás, gyerekrendezvények, alapítványi támogatás...

Iratkozz fel!
TEA Solar cover

Befektetés-célú kampány

TEA Solar

A Sarkcsillag Csoport, egy családi vállalkozás, amely 2015 óta foglalkozik napelemparkok telepítésével és üzemeltetésével. Büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg 6,5 MWp összteljesítménnyel, 9 naperőművet üzemeltetünk. Most te is tulajdonostársunk lehetsz egy 0,5 MW-os, biztos nyereséget termelő naperőműben.

Iratkozz fel!
Sharity cover

Befektetés-célú kampány

Sharity

A Sharity azon dolgozik, hogy hidat építsen a vállalatok és a jó ügyek köré csoportosuló helyi közösségek között, ösztönözve a pozitív társadalmi és környezeti változásokat. Olyan rendszert hoztak létre, amely mind a civil szervezetek, mind a vállalatok és mind az emberek számára kölcsönös előnyökkel jár.

Iratkozz fel!

Válj befektetővé vagy indíts kampányt

Az alábbi oldalakon tájékozódhatsz a befektetéshez szükséges lépésekről, vagy ha tőkét szeretnél bevonni, akkor töltsd ki előzetes igényfelmérőnket.

Mentoraink

Ismerd meg a Tőkeportál csapatát!

Rólunk

Rólunk írták

Csatlakozz a Befektetőképzőhöz!

A Befektetőképző segítségével:

  • Képes leszel reális döntéseket hozni befektetéskor
  • Képes leszel felismerni a befektetésben rejlő veszélyt
  • Képes leszel megtalálni egy kampányban a sikertényezőket

Hírlevél

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
GDPR Marketing hozzájárulás: * Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. hírlevelet küldjön számomra
Elfogadom és tudomásul veszem az Adatvédelmi Tájékoztatást