*VÁLLALKOZÁSOKNAK

Startupodnak tőkére és új ügyfelekre van szüksége? Kampányt szeretnél indítani? Keress minket! Regisztrálj és indítsd el a kampányod!

Tőkebevonás

A Tőkeportálon részvénycélú tőkebevonás történik. Ha jelenlegi szervezeted nem részvénytársaság, a befektetési struktúra szerint vagy egy új részvénytársaságon keresztül kapsz befektetést, vagy a meglévő társaság olvad be vagy alakul át részvénytársasággá.

Közösségi média és marketing

A platformon való megjelenés és a kapcsolódó on-és offline lehetőségek  széles körű elérést biztosítanak.

Folyamatos támogatás

Küldetésünk része, hogy folyamatos támogatást nyújtsunk a vállalkozások és a befektetők oktatásában, a kampányok megfelelő megtervezésében, sikeres lebonyolításában.

Szabályozott, felügyelt folyamat

Az összegyűjtött tőkét a kampány ideje alatt elkülönített pénzintézeti letéti számlára kell utalni, amihez csak sikeres kampány esetén és a részvények kibocsátását követően jut hozzá a vállalkozás, hogy a kampányban bemutatott üzleti tervet megvalósítsa.

Üzletfejlesztés

A startup-ökoszisztémába illeszkedve, vállalkozás-építési tanácsadókkal működünk együtt. A platformon történő regisztráció és azonosítás után szakértő csapatunk a kampánygazda rendelkezésére áll.

Sikerdíjas működés

A Tőkeportál sikerdíja a megszerzett tőke 6-7 százaléka. A kampány indításának költségei mérsékeltek.

#KÖZÖSSÉGI KAMPÁNY

Tudd meg hogyan indíthatsz kampányt a Tőkeportálon

A közösségi kampány indításának folyamata a Tőkeportálon

Befektetési célú kampányt befektetésre alkalmas vállalkozás tud indítani, amelyik a mentorprogram segítségével elkészíti a kampányhoz szükséges, a keresett tőkét bemutató üzleti tervet. Indítsd be a saját vállalkozásodat, írd meg a saját sikersztorid. A kampány-előkészületek elvégzésében végig támogatunk, de ez több hónapot is igénybe vehet.

Tudj meg többet!