Indíts közösségi finanszírozási kampányt a Tőkeportálon!

Töltsd ki az előzetes igényfelmérést és ügyfélszolgálatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Sokszor egy sikeres vállalkozás útjába csak a tőke hiánya áll. Ha nálad is ez a helyzet, akkor jó helyen jársz! Az alábbi kérdőív és dokumentumok kitöltése az első lépés ahhoz, hogy téged is kampánygazdáink között üdvözölhessünk.

Többet akarsz tudni a közösségi finanszírozásról? Töltsd le a rövid ismertetőt, és látogass el a GYIK oldalra. Blogunkban rendszeresen írunk a közösségi finanszírozási piac aktualitásairól, és itt hirdetjük meg eseményeinket is. Köszönjük, ha előbb ezeken a nyilvános felületeken nézel körül, mielőtt hozzánk fordulsz.

Néhány adat megadásával a személyes kapcsolatfelvételt segíted elő

A rövid kérdőív kitöltése után a Titoktartási megállapodást és a Kampányinformációs adatlapot is töltsd le. Alaposan olvasd el ezeket. Előbbit írd is alá elektronikusan vagy szkennelve és küldd el nekünk a hello@tokeportal.com címre. Ezután néhány napon belüli konzultációs időpontot ajánlunk. Mindaddig, amíg nem írjuk alá a Kampányindítási megállapodást, semmilyen kötelezettséged vagy költséged nincs.

 

A konzultációt az igényeidhez szabjuk. Ha meghozod a döntést a kampány indításáról, az akkor kiküldendő Kampányindítási megállapodás aláírása követi, amivel egyidejűleg elküldjük a Kampánydokumentáció előkészítését támogató sablonokat, mintákat, azaz az 5 éves pénzügyi terv és összefoglalót, a one pager, a befektetési prezentáció és a pitch videoval kapcsolatos tudnivalókat. Eközben jogi, online jelenléti és HR auditot is készítünk. A dokumentumok angol nyelven is elkészítendőek. Eközben mindenben segítünk, folyamatosan konzultálunk, és elkezdjük a befektető-keresést.

 

A kampányra való felkészülés 1-3 hónapos munka, a kampány jellemzően
2 hónapig tart, és azt követően használható fel a befolyt összeg. Kampányt csak Zrt. indíthat, de annak létrehozásában aktívan segítünk. Cégalapítási jogi költségeken felül a kampányindítás várhatóan min. 100-200e Ft körüli költséggel jár, amiben a Tőkeportál fix díjai is benne vannak, s amire a sikerdíjat csak sikeres kampány esetén számítjuk fel.

 

Az adatok megadása után kérjük, hozd létre profilodat a http://tokeportal.com/ oldalon, munkaidőben a chaten segít az ügyfélszolgálat ha szükséges – a művelet 6-8 percig tart és azonosítást igényel, amihez a lakcímkártyádra és a személyi igazolványodra is szükség lesz. Kérjük, tájékozódj a kampányokról és a blogban a cikkeket is tekintsd át.

Ismerd megmi kell ahhoz, hogy sikeres közösségi finanszírozási kampányt indíts, illetve azt, hogyan fektess be egy kampányba!

Kitöltendő dokumentum

Az alábbi gombra kattintva letöltheted a Titoktartási megállapodást (NDA).

Kérjük a dokumentumot töltsd ki és aláírva töltsd fel a fenti adatok közé. Ezt követően alaposan olvasd át a GYIK oldalunkat és hozd létre befektetői profilod. A dokumentumok beküldése és a profil létrehozása után, üzletfejlesztési csapatunk néhány napon belül felveszi veled a kapcsolatot.