dr-barsony-farkas

dr. Bársony Farkas

„Multinacionális vállalati vezetőként jöttem rá, hogy fontos lenne, ha a vállalati kommunikációs-és reklám tevékenységekhez közvetlenül tudnánk rendelni fenntarthatósági célok segítését. Erre hoztuk létre a Sharityt, amely a vállalati kommunikációt, kampányokat köti össze a nonprofit szervezetekkel és kampányaikkal akként, hogy utóbbi a reklám, vállalati kommunikáció megtekintése után kap az előbbitől támogatást. A vállalat egyszerre teljesíti az üzleti és a fenntarthatósági (ESG) céljait, a felhasználó – a hirdetés megnézője –  pedig a megtekintésből így pénzt csinál, amit az általa választott nonprofit kap meg. Modellünk sikerét igazolja vissza a 110 non-profit kampány, ahol 16 partner reklámjait, több mint 22 000 felhasználó eddig több mint 800 000 alkalommal nézte végig, s ezzel megközelítőleg 8 M Ft került az általunk átvilágított, nálunk kampányt indító nonprofit célokra. Így rendel a Sharity komoly társadalmi hatást olyan üzleti” és kereskedelmi célokat célzó tevékenységekhez, mint a vállalati kommunikáció, hirdetések, de akár a PR vagy az employer branding”.

1652537409764

dr. Bujdosó Arnold

„Nonprofit jogászként a pályafutásomat tettem fel arra, hogy a társadalmi célú nonprofitok fejlődését segítsem. Azért csatlakoztam Farkashoz, mert a Sharity az első európai platform, ami jogilag és gyakorlatilag is hatékonyan támogatja a mára már elengedhetetlenül fontos fenntarthatósági célok teljesítését”.

Eddigi eredményeink az indulásunk óta

22000+ felhasználónk van

100+ alapítvány gyűjtött 8 millió Ft támogatást sikeresen

14 országosan ismert nagykövet

Hogyan működik a Sharity?

A Sharity platform összeköti a vállalatokat a nonprofitokkal és az emberekkel:

  • A vállalatokkal úgy szerződünk, hogy a civil szervezetek részére adománykeretet ajánlanak fel, amit az általuk választott jótékonysági területekre (összhangban a vállalt fenntarthatósági célokkal) targetálnak, majd külön reklámszerződéssel egy reklámot is közzétesznek. A felhasználók a reklámok megtekintésével döntik el, hova kerül az adománykeret.

  • A nonprofitokkal a közösségi oldalakon és a civil információs szolgáltató központokon keresztül lépünk kapcsolatba, majd regisztrációt követően – az általunk rendelkezésre bocsátott kreatívokkal is – a közösségi oldalakon és személyes kapcsolataikon keresztül mozgósítják az embereket a reklámok megnézésére.

  • Az emberek a civil szervezeteken, a nagyköveteinken, továbbá a közösségi oldalakon keresztül kerülnek kapcsolatba a Sharityvel. Regisztrációt követően az általuk választott kampány oldalán videók megtekintésével és bankkártyás fizetéssel is támogathatják kedvenc szervezeteiket.

Több mint adományozás

Hogyan lehetséges adományozni a Sharity használatával?

  • Pénzadomány küldése átlátható, követhető módon, jutalékmentesen.

  • Tevékenységekkel: például edukatív reklámvideók nézése vagy piackutatási információk megosztása.

  • Vásárlással: A Sharity partnerek termékeinek, szolgáltatásainak választásával

Így, a Sharity nem csak egy egyszerű adományozási csatorna, hanem egy olyan közösség, ahol mindenki segíthet az általa választott módon, akár pénz nélkül.

A reklám erejét használhatjuk jó célokra

Ellensúlyozandó a túlfogyasztásra ösztönzést, impact hatást társítunk hozzá. A Sharity az impact marketing mellett tette le voksát, azaz az olyan reklám mellett, amely egyrészről azonnali, mérhető pozitív társadalmi, környezeti hatással bír a beépített adományozás miatt, illetve tartalmában is pozitív változásra ösztönöz.

A Sharity Transparency Standard bevezetése

A Sharity Transparency Standard bevezetése biztosítja az adományok teljes átláthatóságát és nyomon követhetőségét, mindezt digitálisan, automatizáltan, az ESG értékekkel összhangban.

A Sharity segítségével az adományozó tájékozódhat arról, hogy

  • támogatása hogyan segíti elő a kiválasztott civil szervezetek munkáját,

  • pontosan milyen költségek finanszírozására került felhasználásra

milyen eredményeket ért el.

Sharity közösségi tér

A Sharity közösségi térként is működik, ahol a közösség tagjai segíthetik idejükkel a kedvelt civil szervezetet. Az aktív felhasználók egyúttal másokat is ösztönözhetnek az adományozás, önkéntes munka különböző formáira. Statisztikák támasztják alá, hogy egy idegen is hajlandó némi segítséget nyújtani, ha az nem kerül pénzébe, legfeljebb némi idejébe. A hatás fokozódik, ha mindezt egy telefonnal a kezében 30 másodperc alatt megteheti, egyéb kötelezettség nélkül.
A Sharity azonban nem csak erre a hajlandóságra alapítja tevékenységét, hanem olyan jutalmazási rendszert dolgozott ki, amely motivációs eszközt ad a helyi közösségek mozgósításához, mellyel közel hozza a jó ügyeket a lakosság eddig passzív tagjaihoz is. Hogyan? Automatizált digitális kuponokkal, nyereményekkel és vásárlási kedvezményekkel motiváljuk a segítséget.

A Sharity mint új formátumú crowdfunding platform, ami arra ösztönzi az embereket, hogy olyan vállalatok hirdetéseit nézzék csak meg, amelyek mérhető módon hozzájárulnak a társadalmi, környezeti problémák megoldásához. A mérhető adatokat a vállalatok rendelkezésére bocsátjuk, akik az ESG követelményeknek való megfelelőség során hasznosíthatják azokat (impact measurement). A vállalatokon kívül fontos ez minden olyan szervezetnek, amelyek finanszírozást, befektetést szeretnének igénybe venni (impact investment or finance).

A Sharity egy olyan platform, ahol minden adomány számít, és minden támogatás láthatóvá válik.

Ezen a videon bemutatjuk, hogyan működik együtt a három célcsoport: a felhasználó, a civil szervezet és a reklámozó vállalat.

Megalapozott pénzügyi tervünk szerint az ötödik év végére:

600 000 + felhasználó,

500 civilszervezet,

75 nagykövet

1,8 milliárd árbevétel várható

Légy Te is tulajdonostársunk és fektess egy szebb jövőbe!

Technológia és jótékonyság találkozása

 

A Sharity egyedülállóan kombinálja a legújabb technológiákat a társadalmi felelősségvállalás világával, egy olyan platformot kínálva, ahol az adományok átláthatóak és követhetőek. A befektetők egy olyan úttörő kezdeményezés részeseivé válhatnak, amely potenciálisan átformálja a jótékonysági szektor működését, és élen jár az adománygyűjtés digitalizációjában.

Impact measurement

A befektetés a Sharitybe nem csupán anyagi megtérülést ígér, hanem lehetőséget ad arra is, hogy pozitív társadalmi változásokat indítson el. A platform segítségével a befektetők hozzájárulhatnak a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséhez, a rászorulók életminőségének javításához, és részt vehetnek egy olyan jövő építésében, ahol a technológia az emberek szolgálatában áll.

Piaci Potenciál 

A Sharity újító megközelítése és technológiai alapja lehetővé teszi, hogy az első cselekvők előnyét élvezze egy olyan piacon, ahol az adományozás és jótékonysági támogatás egyre inkább online területre helyeződik át. A befektetők számára ez egy egyedülálló lehetőséget jelent, hogy részesüljenek ebben a növekedési potenciálban, miközben elősegítik a felhasználóbarát és hatékony adományozási módszerek elterjedését.

Akár 50.000 Ft befektetéssel lehetsz társtulajdonosunk – mérsékelt kockázattal,  és jól tervezhető osztalékfizetéssel. Kampányunkban 100 – 150M Ft tőkét keresünk, fejlesztési terveink megvalósítására.

sharity-mobil1

Miért érdemes csatlakoznod a Sharity Impact befektetői közé?

A digitális impact marketing nemzetközi szinten egy fiatal, de gyorsan növekvő piaci terület, kevés szereplővel, miközben a jogi környezet, az ESG elvárások is egyre inkább ebbe az irányba terelik a piaci szereplőket. Magyarországon, sőt a régióban sem ismert hasonló megoldás, a piacon így első belépők között jelenhetünk meg.

WSA-National-Nominee-2022

Kövess minket social csatornáinkon is

Már csak egy lépés választ el a regisztrációtól!

Légy része a startup-ökoszisztéma fejlődésének!

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!

Ez az előregisztráció, ami nem kötelez semmire, de lehetővé teszi, hogy információkat kapj, létrehozd a Tőkeportál profilodat, és a legnagyobb kedvezményekben részesülj. Emiatt is fontos, hogy pontosan add meg a neved, email-címed és telefonszámodat.

A befektetés folyamatáról és a hozzá kapcsolódó kérdésekről bővebben itt olvashatsz.

A Kampány csak az ECSPR engedély feltételeinek teljesítését követően indul.

Tudj meg többet az ECSPR-ről

A Tőkeportál Zrt. adatkezelési tájékoztatója:

A Sharity Mobile Application Zrt. Adatkezelési Tájékoztatója:

Kérdezz a közösségi finanszírozási kampányról a chatablakban, e-mailen, vagy telefonon.
sharity@tokeportal.com
+36 70 424 7981

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!*

 

*Az előregisztrációs időszakban még zajlik az előzetes jogi és üzleti felülvizsgálat. Az előregisztráció a várható érdeklődés felmérését célozza, ami alatt a leendő befektetőknek már kérdezési, észrevételezési joga van. A Tőkeportál fenntartja a jogot a kampányindítási kérelem elutasítására.