#MENTOR

Vuray György

KKV vállalkozásfejlesztési és pénzügyi tanácsadó

A 2011-ben indult Vállalkozás Okosan egyik alapítója, és vezető tanácsadója vagyok. Az induláskor kitűzött egyik legfontosabb célunk az, hogy könnyen érthető, és gyakorlatias tudásanyaggal támogassuk a jelen, és a jövő vállalkozóit.

Munkámmal abban segítek neked, hogy vállalkozásodat a kezdetektől stratégiai szemlélettel, a lehető legkevesebb kockázattal, és minél előbb nyereséget termelve tudd építeni. Segítek, hogy üzleti elképzeléseidet rendszerben gondolkozva, számokban is át tudd tekinteni.

A Piac és Profit, a Billingo, a Menedzser Praxis, és a K&H bank állandó szakértő szerzője, és partnere vagyok. A kezdetektől segítem a Cápák Között c. műsorban részt vevő vállalkozások, és a Spar Akadémia program tagjainak a pénzügyi felkészítését. A 2020-ban készült Influexpert riportban bekerültünk Magyarország 10 legbefolyásosabb KKV szakmai véleményvezére közé.

A jelen mellett igyekszünk a jövőre is gondolni: tavaly óta dolgozunk a KTI által technikumi tanuló középiskolások számára kiírt, modellvállalati szimulációs verseny tananyagának a fejlesztésén.

SPECIALIZATION

üzleti tervezés, üzleti modell, üzleti stratégia tervezése, pénzügyi tervezés, kockázatelemzés
Vuray György
Naptár betöltése...
- Elérhető
18
- Lefoglalva
18
- Függő
18
- Részben lefoglalva

Válasszon időpontot:

Vezetéknév*:

Keresztnév*:

E-mail*:

Telefonszám*:

Kérjük röviden foglald össze milyen témában szeretnél mentorálást kapni és add meg (ha van) honlapod!*:

captcha