Fintech Meetup Sorozat

A Fintech meetup eseménysorozatunk következő alkalma március 20-án, 17 és 20 óra között kerül megrendezésre a Magyar Innovációs Központban (1117 Infopark sétány 1., Budapest) a Bankmonitor vendéglátásában.

A Fintech Meetup Series missziója lehetőséget biztosítani mind a tagjainknak, mind a nem tag startupoknak, hogy bemutassák munkájukat, kommunikáljanak a vállalatukról, építsék közösségüket, és elősegítsék a lehetséges együttműködéseket mindeközben.Célunk, hogy növeljük a fintech szektor ismertségét, hatékonyan oktassunk és kommunikáljunk, és természetesen célt adjunk a hálózatépítésnek!

A Bankmonitor Magyarország egyik legnagyobb fintech cége. A standardizált megoldások kivételével minden IT rendszer fejlesztését házon belül végzik. 2013-ban indított üzleti tevékenységük ma a pénzügyi termékek összehasonlításától, a digitális termék igénylésén és szerződéskötésen keresztül, tanácsadók számára kialakított megoldásokat és adat monetizációt is tartalmaz. A Bankmonitor stratégiájának sikerét semmi nem támasztja jobban alá, mint hogy a legfiatalabb pénzügyi közvetítőként lett a magyar piac legnagyobb szereplője. A digitalizációt ők nem célként, hanem eszközként látják, ami egyszerűsíti a pénzügyeket és segíti a megértést minden szereplő számára.

 

 

Előadók:

Az előadás témái:

  • Fintech és digitális megoldások evolúciója a Bankmonitornál.

  • Miért és hogyan invesztálunk rengeteg pénzt egy relatíve kiforratlan piacon?

  • Betekintés a kulisszák mögé: mi az, ami működik és mi az, ami csupán rózsaszín köd a banki digitális együttműködésekben.

  • Hogyan értük el, hogy több milliárd forintnyi hitelkeresletet kezelünk havonta digitálisan?

  • A Bankmonitor fintech jövőképe a hazai lakossági hitelezésben.

  • Van-e valós igény a digitalizációra, mindekinek jó?

  • Néhány éven belül csak MI tanácsadók lesznek a pénzügyi piacon is?

Az esemény sorozat további részeiben több ismert Fintech vállalkozás fog bemutatkozni, részletek hamarosan.

Regisztrálj az alábbi form kitöltésével. HFA tagoknak a belépés ingyenes.