Fektess be egy mesés projektbe és legyél Te is tulajdonosa Magyarország vezető meseplatformjának!

Sok száz magyar meseíró, sok ezer meséje várja olvasóit és hallgatóit nálunk.

Célunk, hogy a MESKETE márkanév a hazai legnagyobb és legismertebb vállalkozássá nője ki magát a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat kiszolgáló üzleti szektorban. 

Terveink címszavakban

 • Gyerekbarát mobil/tablet applikáció

 • Gyerekrendezvények szervezése

 • Webáruház kisgyermekes szülőknek

 • Előfizetéses tagságok, prémium szolgáltatások

 • Országos gyermek esemény naptár

 • Online szülői/családi magazin

 • Gyermek rendezvény szolgáltatói adatbázis

 • Dedikált alkalmazottak

 • Saját mesekönyv kiadó és mentor platform

 • Egyedi mesterséges intelligencia integráció

 • Használt mesekönyv adományozó program

 • Nemzetközi piacra lépés

Eddigi eredményeink

Portálunk 750 napja indult és mára már 1.000 meseíró, 6.200 meséje és verse várja a gyermekeket, szülőket, nagyszülőket és pedagógusaikat nálunk. Ebből 1.600 meghallgatható, hangosmese formájában is.


A 17.000 regisztrált, hűséges olvasónkon felül, igen nagy látogatottságot kapunk a Google és Facebook felületéről, így több, mint 2.3 millió alkalommal olvastak a látogatóink nálunk mesét és 115.000 alkalommal tekintették meg szerzőink publikus profiloldalát. 

A Smaragd Kiadó gondozásában jelenik meg az első magyar, közösség alapú mesekönyv válogatásunk: Varázslatos Mesketék I: MeseErdő címmel. A kötet, egy felkért szakmai zsűri és az olvasó közösségünk által megszavazott; 36 mesével és verssel, 36 gyönyörű illusztrációval és 40 csodálatos gyerekrajzzal került a Libri, a Líra és a Kello bolthálózatok polcaira, de elsősorban saját webáruházunkban értékesítjük, és már tavaly karácsonykor sok száz gyereknek okozhattunk vele örömöt. A mesekönyv már a megjelenése előtt, az elővásárlási fázisban több, mint 1 millió forintos bevételt termelt!

Emberek a projekt mögött

Gutási Gábor ötletgazda, Dugonics András irodalmi díjas meseíró, a Szakmai Elit 2023-as Év Kiváló Szakembere díj nyertese, 15 éves webprogramozói tapasztalattal és online vállalkozói gyakorlattal vezeti a Meskete.hu Zrt.-t. Társtulajdonosai: Bokó István, Pénzügyi-IT specialista, Fülöp Szilárd, minőségi gyerektartalom iránt elkötelezett befektető és Simon Benjámin tapasztalt webfejlesztő.
Szoros együttműködésben dolgozunk a 2018-ban alapított Meskete Gyermek Alapítvánnyal, amelynek kurátora; Kőszegi-Arbeiter Anita maga is 7 mesekönyvet adott ki és rendezvényszervezőként is segíti a csapatunkat. Pálfi Kriszta az Apacuka gyerekzenekar énekese és dalszövegírója; óriási rajongótáborral hiteles védnöke és „mese nagykövete” a projektünknek.

Csapattagként viselik szívükön a Meskete projektet szakmai mentoraink: Dintsér Andrea, 25 éves vezetői tapasztalattal a hazai startup szektorban és egy elismert integrált marketing- és kommunikációs ügynökség alapítója, valamint a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösség Női Vezető Klubjának vezetője, valamint; Horváth Dániel, üzletfejlesztési szakértő, 15 éves vállalkozásvezetési múlttal, az online kereskedelemben szerzett széleskörű tapasztalatával segíti csapatunkat az üzletimodell-tervezésben és a termékvalidációban.

A befektetési kampányt azért indítottuk, hogy nagyobb sebességre kapcsolva, rövidebb időn belül érhessük el a kitűzött céljainkat. A szervezeti fejlesztéseken és a marketing költségeken felül, egy gyermekbarát mobil/tablet applikációt szeretnénk majd fejleszteni még a 2024-es év első felében.

 

Bevezetjük a prémium szolgáltatásokat és az előfizetési tagságokat, kisgyermekes szülőket megcélzó webáruházat indítunk, miközben saját gyerekrendezvényeket tartunk és mesekönyv kiadót, valamint mentor platformot üzemeltetünk. Meglévő rendszerünket egyedi mesterséges intelligencia integrációval tesszük teljessé, mivel célunk, hogy rövid időn belül a nemzetközi piacra léphessünk és más nyelvterületeken is elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat.

 

Karitatív tevékenységként pedig használt mesekönyv adományozó programot indítunk rászoruló családok és gyermekek számára, hiszen a legfiatalabbak kulturális fejlődése a szívügyünk.

``Nincs mese, be kell fektetni!``

Kampányunkban 50-60.5 millió forintot keresünk, 230.000.000 Ft cégértéken, amelyért 18%-21% üzletrészt kínálunk fel. Fektess be, és részesedj Te is a fizetős szolgáltatásaink, a könyvkiadásunk, valamint könyv- és játékeladásaink bevételeiből és rendezvényeink nyereségéből.

Az előregisztrációval még nem vállalsz kötelezettséget, de biztosíthatod, hogy az elsők között, a legnagyobb kedvezményekkel fektethess be, ugyanis az előregisztrálóink számára cégérték kedvezményt, ajándék mesekönyveket és családi VIP belépőket kínálunk fel az éles, befektetési kampány indulásakor.

Kövess minket a közösségi oldalakon is:

Már csak egy lépés választ el a regisztrációtól!

Légy része a startup-ökoszisztéma fejlődésének!

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!

Ez az előregisztráció, ami nem kötelez semmire, de lehetővé teszi, hogy információkat kapj, létrehozd a Tőkeportál profilodat, és a legnagyobb kedvezményekben részesülj. Emiatt is fontos, hogy pontosan add meg a neved, email-címed és telefonszámodat.

A befektetés folyamatáról és a hozzá kapcsolódó kérdésekről bővebben itt olvashatsz.

A Kampány csak az ECSPR engedély feltételeinek teljesítését követően indul.

Tudj meg többet az ECSPR-ről

A Tőkeportál Zrt. adatkezelési tájékoztatója:

A Meskete.hu Kft. Adatkezelési Tájékoztatója:

Kérdezz a közösségi finanszírozási kampányról a chatablakban, e-mailen, vagy telefonon.
meskete@tokeportal.com
+36 70 424 7981

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!*

 

*Az előregisztrációs időszakban még zajlik az előzetes jogi és üzleti felülvizsgálat. Az előregisztráció a várható érdeklődés felmérését célozza, ami alatt a leendő befektetőknek már kérdezési, észrevételezési joga van. A Tőkeportál fenntartja a jogot a kampányindítási kérelem elutasítására.