#PARTNER

InnoMaker Partners

Mit képviselünk az InnoMaker Partnersnél?

Hitvallásunk, hogy tanítani, építeni, fejleszteni szeretnénk. Egy-egy kutatási projekt során célunk, hogy az általunk használt módszertanokat Ti is elsajátítsátok, megértsétek a működési mechanizmusokat és ezáltal a saját piacotokat és vevőiteket is. Mi végig vezetünk benneteket ezen a rögös úton a megfelelő eszközök használatával. Víziónk és missziónk az összhang megteremtése a stratégiai célok elérése érdekében, hogy minél több innovatív kezdeményezés legyen életképes a piacon, ezzel értéket teremtve (gazdasági, társadalmi, környezeti). Mindezt a külső és belső kommunikáció kialakításának, valamint a piac és a vevői szükségletek megismerésének eszközével az innováció létrehozásának sajátos igényei szerint. Hitvallásunkból az is következik, hogy aktívan részt veszünk az innovációs ökoszisztéma építésében, a következő generáció kinevelésében is. Így számos rendezvényen is találkozhattunk velünk, vagy akár együtt is működhetünk, hiszen mindannyiunknak az az érdeke, hogy a torta is nagyobb legyen.

Miben más az InnoMaker Partners?

A tömegigényekre szabott eszközökkel és az „okosba megoldós” praktikákkal szemben az InnoMaker Partners szakmai megalapozottsággal, tudományos módszerekkel, mégis az innovációhoz elengedhetetlen rugalmassággal segíti ügyfeleit. Jól ismerjük az innováció és a startupok egyedi igényeit és kihívásait, így nem telik azzal értékes idő és erőforrás, hogy megbeszéljük, hogy hogyan működik egy ilyen csapat és termék. Ehhez kapcsolódóan egy erős kapcsolati hálóval is rendelkezünk az ökoszisztémában. Ide tökéletes zárszó az egyik alap értékünk, miszerint „a szolgáltatásaink pénzbe kerülnek, de a segítsünk ingyen van”, így egy összekötés vagy bemutatás erejéig mindig számíthattok ránk! 😊

Milyen kihívások megoldásában tud segíteni az InnoMaker Partners?

Szolgáltatásaink olyan stratégiai eszközök, amelyek segítik a piacon meglévő problémák megértését, a megoldás kidolgozását és ennek kommunikációját az érintettek felé, olyan innovatív vállalkozások számára, akik nem szeretnék az erőforrásokat elpazarolni a fejlesztés és a piacra lépés közben. Ezen problémák megoldására számos szolgáltatás csomagot kínálunk, melyek közül van, amit a gyors és stratégiailag is megalapozott fejlődés támogatására terveztük. Van, aminek az alapvető validálás, van, aminek a következő szint, a piacszerzési stratégia kialakítás, van, aminek a product-market fit megtalálása és a skálázódás elősegítése, vagy van, aminek éppen a pivotálás támogatása a célja. A kutatási és stratégiai tervezési projekteken kívül kommunikáció menedzsmentben is tudunk nektek segíteni. Mi mindent intézünk nektek – már akár a márka hangjának kialakításában is segítünk benneteket, majd ennek megfelelően a stratégia alkotástól a tartalomkészítésig és közzétételig, majd az eredmények elemzésig végig számíthattok ránk.