Köszönjük, hogy regisztráltál a karácsonyi akciónkra!

E-mail címedre küldtünk egy tájékoztató levelet a következő lépésekről.

Új vagy még a Tőkeportálon? Ha még nincs profilod, akkor regisztrálj, majd hitelesíts hogy be tudj fektetni.

Regisztráció

Megerősítő Email

Alapadatok

Hitelesítés

Befektetői Profil

Magánszemélyként és cégként is regisztrálhatsz.

Felhasználóinkat azonosítjuk az Adatkezelési Tájékoztatóban megjelölt szolgáltatóval, amire azért van szükség, hogy névre szóló részvényt kapjál.

 

A befektetés menetéről itt találsz segédletet: Tokeportal.com/befektetoknek.

Egy közösségi finanszírozási kampány akkor sikeres, ha elérte a minimális tőkecélját. Ez esetben a részvényeid – az alaptőke-emelés után – az értékpapírszámládra kerülnek. Ezért azután, hogy a befektetői profilodat kitöltötted, kérjük, nyissál értékpapírszámlát a bankodnál.

A közösségi finanszírozás egy olyan pénzügyi szolgáltatás, ami a vállalkozás tőkeemelését online kommunikációs kampányon keresztül valósítja meg. A kampányt indító vállalkozásban lehetőséget látó lakossági és intézményi befektetők sokasága számos kisebb és nagyobb összegű befektetést hajt végre a kampánygazda vállalkozásába.

Ismerd meg a Tőkeportál működését

A befektetési tranzakció során úgynevezett előzetes kötelezettségvállalási nyilatkozatot teszel, ekkor előleget kell utalnod egy letéti számlára, amit a kampány végén visszakapsz akkor, ha a szándékodat visszavonod, vagy ha a kampány sikertelenül zárul. Ha a kampány sikeres, akkor a teljes tőkét be kell fizetned.