transparent_ilp_logo

Köszönjük előregisztrációdat az I Love Póló hamarosan induló közösségi finanszírozási kampányára!

A közösségi finanszírozás egy olyan pénzügyi szolgáltatás, ami a vállalkozás tőkeemelését online kommunikációs kampányon keresztül valósítja meg. A kampányt indító vállalkozásban lehetőséget látó lakossági és intézményi befektetők sokasága számos kisebb és nagyobb összegű befektetést hajt végre a kampánygazda vállalkozásába.

Új vagy még a Tőkeportálon? Ha még nincs profilod, akkor regisztrálj, majd hitelesíts hogy többet megtudj az I Love Póló-ról, és hogyha úgy döntesz, akkor be tudj fektetni.

Regisztráció

Megerősítő Email

Alapadatok

Hitelesítés

Befektetői Profil

Ismerd meg a Tőkeportál működését

A befektetési tranzakció során úgynevezett előzetes kötelezettségvállalási nyilatkozatot teszel, ekkor előleget kell utalnod egy letéti számlára, amit a kampány végén visszakapsz akkor, ha a szándékodat visszavonod, vagy ha a kampány sikertelenül zárul. Ha a kampány sikeres, akkor a teljes tőkét be kell fizetned.

Magánszemélyként és cégként is regisztrálhatsz.

Felhasználóinkat azonosítjuk az Adatkezelési Tájékoztatóban megjelölt szolgáltatóval, amire azért van szükség, hogy névre szóló részvényt kapjál.

 

A befektetés menetéről itt tudsz tájékozódni: Tokeportal.hu/befektetoknek.

Egy közösségi finanszírozási kampány akkor sikeres, ha elérte a minimális tőkecélját. Ez esetben a részvényeid – az alaptőke-emelés után – az értékpapírszámládra kerülnek. Ezért azután, hogy a befektetői profilodat kitöltötted, kérjük, nyissál értékpapírszámlát a bankodnál.