A Tőkeportál stratégiai felhívása befektetői számára a 2022/23-as célok megvalósítása érdekében

A kiegészített prezentáció tartalmazza a rövid memot is.

Az idén már hatályos, és 2023 novemberétől kötelezően alkalmazandó európai jogszabály, az ECSPR, valamint annak USA-beli „párja”, a JOBS Act új befektetési eszközosztályt hozott létre: lehetővé teszi azt, hogy lakossági és intézményi befektetők egyaránt tudjanak már az IPO előtti, a zártkörű szakaszban, tömegesen, kis összegeket is be tudjanak fektetni. A Tőkeportál e finanszírozási forma hazai úttörője, arca, harcosa.

Összehasonlítva fejlettebb tőkepiaci társainkkal, nagyságrendekkel kisebb tőkéből és erőforrásból jutottunk el idáig. Most kell berúgni a motort, hogy ne ragadjunk itt le. 2023 első negyedévében szakmai befektetőtől tervezünk 1M EUR-t bevonni, de addig, most, alkalmassá kell tenni a befektetői szerkezetet (cap table-t) a nagyobb tőkebevonásra, ezért

  • a Hiventures átváltoztatható kölcsönét (70 M Ft) szeretnénk visszafizetni december 6-ig,

  • és biztosítani azt a tőkét (30M Ft) amiből a szervezetet is fejlesztve és felkészítve a nemzetközi partnerségre, az ECSPR engedélyeztetés költségeit is fedezzük.

Jelen, 100 M Ft bevonását célzó, átváltoztatható kölcsön alapú zártkörű kampányban résztvevő Befektetőinknek biztosítjuk azt a jogot, hogy ha december 2-ig jelzik befektetési szándékukat minimum 3 millió Ft. értékben, akkor a megtekinthető deckben bemutatott, 1 M EUR tőkét célzó, min. 4M EUR-os cégértéken tervezett következő körben, e premoney értékhez képest 20%-os diszkonttal konvertáljanak.

UPDATE: A beérkezett visszajelzések alapján ajánlatunkat annyiban módosítjuk, hogy jelen ajánlat összeghatár nélkül érvényes és a jelen formon jelezető szándékok benyujtási határidejét december 6-án déli 12:00-ra módosítjuk.

Minderről e prezentációban lehet olvasni:

https://tokeportal.com/Tokeportal.com-beszamolo-2022-nov-25re-memo

A következő nagy lépcsőfok, az 1 M EUR befektetést előkészítő deck Crowdpower jelszóval innen érhető el: https://tokeportal.com/Tokeportal-Deck-November-2022

0
Weboldal látogató évente
0
Követő
0
Regisztrált felhasználó
0
Kanapé Pitch
0
Közösségi finanszírozási kampány

Tarts Te is velünk!

Stratégiánkat ma a már itthon is validált és a nemzetközi gyakorlatra és trendekre alapítjuk. Ehhez bővíteni kell kapacitásainkat és erősíteni kell a márkánkat. Jó úton járunk ahhoz, hogy az üzleti modell elég erős legyen, így az e piacra is majd várhatóan belépő nyugati vagy baltikumi versenytársak számára felvásárlási célponttá váljunk.

Tarts Te is velünk!

Szerezzük meg az ECSPR szerinti engedélyt, ami a cégértéket jelentősen növeli, a befektetői és a kampánygazdai bizalmat tovább erősíti
Építsük ki és hozzuk működésbe az országos és regionális partnerhálózatot a pipeline építésére
Növeljük hazai gazdaság tőkevonzó-, munkáltatási- és teljesítőképességét, válságállóságát

*A szándéknyilvánítás nem kötelez befektetésre.

Az előregisztráció november 30-án zár, a zártkörű kampány azt követően indul és csak pár napig tart!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás: Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, valamint azt, hogy a kampánnyal kapcsolatban hírleveleket küldjetek nekem!
Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt marketing és edukációs célú hírleveleket küldjön számomra.
Megismertem a Kockázati Tájékoztatót.Kérdés esetén állunk rendelkezésetekre, telefonon bármikor, online módon pedig a linken foglalható időpont.

– a Tőkeportál csapata