Screenshot 2023-02-28 095044

Fektess be Te is a Meety Teremközvetítő Portál kampányába!

Hasznosítsuk együtt a felesleges erőforrásokat!

A Meety-ről röviden

A Meety Teremközvetítő Portál termek, különböző helyiségek (tárgyaló, oktató- és rendezvényterem) rövid távú, üzleti célú (B2B) közvetítésével foglalkozik. A Portálra a kiadni szándékozók feltöltik a termeiket, melyeket a bérlők a Portálon keresztül lefoglalnak. Hosszú távú vagy rendszeres bérlések közvetítése is zajlik itt.
001

És egy kicsit hosszabban...

Közvetítő portál lévén két irányból szükséges közelítenünk.

A kiadói oldalon kihívást jelent a sok kihasználatlan helyiség. Gyakori probléma, hogy egy cég rendelkezik saját tárgyalóval, de az szinte állandóan üres. A covid óta már az sem ritka, hogy a dolgozók otthonról dolgoznak, az iroda ezért üresen áll. A problémát fokozzák a jelenlegi magas rezsiárak. Miért ne hasznosíthatnánk a parlagon heverő erőforrásokat?

A bérlői oldalról nézve a Meety alapötlete az alapító saját tapasztalatára épül. Amikor egy-egy üzleti tárgyalás helyszínét nézzük, optimális esetben valamelyik fél tárgyalójában találkoznak a felek. Gyakoriak viszont az esetek, amikor a tárgyaló hiánya, a téma kényessége vagy a felek közötti távolság miatt gondot jelent a helyszínválasztás. Ilyenkor hangzik el egy mondat, hogy “üljünk be valahova egy kávéra”. De biztosan ez a jó megoldás? Tudnak a résztvevők ott nyugodtan beszélgetni? Ilyen és ehhez hasonló problémák inspirálták a Meety létrejöttét.

A portálon a fenti bérlői és kiadói igényt kapcsoljuk össze, közvetítőként működve. Ez mindkét félnek megoldást jelent a problémáira és nekünk is jó üzlet, vagyis valódi win-win-win szituáció! A tárgyalókon túl kínálunk oktatótermeket, céges rendezvény helyszíneket, előadótermeket.

Jelenleg több mint 100 kiadó terem van a portálon, ez a szám folyamatosan növekszik, a foglalásokról pedig el lehet mondani, hogy rendszeresek, minden munkanapra jut foglalás. Célunk a skálázódás, havi szinten először a százas, majd az ezres nagyságrendű foglalási darabszám elérése.

Tarts Te is velünk!

Földrajzi szempontból Budapestet céloztuk meg először, de bővülni szeretnénk, először az autópályák mentén, majd a vidéki nagyvárosokban, országos lefedettséget elérve.

A hazai piac után elsőként a közeli EU-s fővárosokban, azaz Pozsonyban, Bécsben és Zágrábban szeretnénk terjeszkedni.

Tőkefelhasználás

A dinamikus növekedéshez tőkére van szükségünk, a bevonandó tőkét három területre tervezzük fordítani:
1
2
3
Kizárólag a B2B szegmensben gondolkodunk. Kiadói oldalon célunk és víziónk minél több vállalkozást bevonni, akiknek nem a tárgyaló/iroda/terem kiadás a fő profiljuk, azonban felismerik, hogy rendelkeznek felesleges és értékesíthető kapacitással ezen területeken.

 

Bérlői oldalon pedig cél, hogy mindenkinek a fejében ott legyünk, ne is próbáljanak más módokon helyszínt keresni egy-egy tárgyaláshoz vagy más céges eseményhez.

 

Fontosnak érezzük, hogy mind a kiadóknak, mind bérlőknek komoly segítséget jelent szolgáltatásunk, jellemzően sikeresen oldjuk meg a problémáikat. Nem egyszer kaptunk már olyan visszajelzést, hogy hiánypótló a szolgáltatásunk.

 

Bérlői visszajelzés: “A Meety-t azért szeretem, mert odafigyelnek az igényeimre és amellett, hogy mindig nagyon segítőkészek, villámgyorsan tudok náluk óradíjas tárgyalót találni.”

 

Egy kiadónk véleménye: “A Meety csapatával gördülékenyen lehet együtt dolgozni, átvállalják az ügyfélkommunikációt, a bérlés szervezését, így számunkra nagyon kényelmes, hogy csak a termet kell előkészítenünk. Mindenképpen megéri regisztrálni hozzájuk.”

Honnan jön a bevétel?

A foglalások pénzügyi tranzakciói átfolynak rajtunk. Azaz a bérlő nekünk fizet, mi pedig a kiadó felé fizetünk. A kettő közötti jutalék minket illet. Nagyobb rendezvények esetén előfordul az utólagos jutalékos üzleti modell is. Hosszú távú, vagy rendszeres foglalásoknál megállapodunk a kiadókkal, hogy az általunk hozott ügyfél akkor is “Meety ügyfél”, ha legközelebb már közvetlenül foglal a helyszínen. Ilyenkor is jár nekünk a jutalék.

 

Fentieken túl tervezzük prémium és pre-paid szolgáltatások bevezetését, valamint szponzorációs és hirdetési bevétellel is számolunk a jövőben. Távlati célként egy a kiadók számára létrejövő piactérben is gondolkodunk.

Hogyan működik?

Ha szeretnéd a gyakorlatban is kipróbálni a portált, akkor menj fel a https://meety.hu felületre, regisztrálj be, majd foglald le teszt tárgyalónkat (a városnál Méra nevű települést kell választani). Számlázni természetesen nem fogunk, de a rendszer működését megtapasztalhatod.

Közösségi oldalaink elérhetősége:

Hasznosítsuk közösen az üresen álló helyiségeket!

Légy részese a Meety dinamikus növekedésének! Regisztrálj, ha érdekel ez a befektetési lehetőség!

Már csak egy lépés választ el a regisztrációtól!

Légy része a startup-ökoszisztéma fejlődésének!

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!

Ez az előregisztráció, ami nem kötelez semmire, de lehetővé teszi, hogy információkat kapj, létrehozd a Tőkeportál profilodat, és a legnagyobb kedvezményekben részesülj. Emiatt is fontos, hogy pontosan add meg a neved, email-címed és telefonszámodat.

A befektetés folyamatáról és a hozzá kapcsolódó kérdésekről bővebben itt olvashatsz.

Itt pedig letöltheted a Meety onepagerét:

A Tőkeportál Zrt. adatkezelési tájékoztatója:

A Meety Teremközvetítő Kft. Adatkezelési Tájékoztatója:

Kérdezz a közösségi finanszírozási kampányról a chatablakban, e-mailen, vagy telefonon.
meety@tokeportal.com
+36 70 424 7981

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!*

 

*Az előregisztrációs időszakban még zajlik az előzetes jogi és üzleti felülvizsgálat. Az előregisztráció a várható érdeklődés felmérését célozza, ami alatt a leendő befektetőknek már kérdezési, észrevételezési joga van. A Tőkeportál fenntartja a jogot a kampányindítási kérelem elutasítására.