A

PLATFORMJÁN

Elindult az előregisztráció a Fishinda kampányra az elsőbbségi hozzáférésért!

Fektess be Te is a horgászat jövőjébe és legyen ez életed egyik nagy fogása!

Kik vagyunk?

A Fishinda olyan emberek közössége, akik – hozzánk hasonlóan – imádják a horgászatot. Fő platformunk egy 2017 óta fejlődő népszerű mobilalkalmazás és közösségi hálózat a horgászni szerető emberek számára, amely segít a lehető legjobb horgászélményt nyújtani azáltal, hogy minden felhasználónak biztosítja a szükséges ismereteket és támogatást.
Közegünk, a sport- és szabadidős horgászat, a világ legnépszerűbb hobbija. Csak Európában 24 és fél millióan horgászunk évente, és mindeközben együttesen több mint 20 milliárd Eurót költünk a szenvedélyünkre.

APPLIKÁCIÓ

Ebben a hatalmas horgász iparágban a Fishinda mobilalkalmazás 5 éve digitális úttörőnek számít a régiónkban. Már több mint 250.000 ember töltötte le a Fishindát Európa szerte. Például minden 3. magyar horgász regisztrált már az appba, de sok-sok ezren csatlakoztak már Szlovákiából, Csehországból és Romániából is. Ez egy hatalmas, aktív közösség.

Az applikációban megoszthatjuk fogásainkat a hasonló gondolkodású emberekkel és a közös tapasztalatok alapján sokkal sikeresebben horgászhatunk, mert hiszünk abban, hogy több információ alapján okosabb döntéseket tudunk hozni.

fishinda_app_1080x1080
fishinda_marketplace_1080x1080

ONLINE PIACTÉR

Kapcsolódik egy Marketplace is a Fishindához, ahol meg tudod vásárolni a felszerelésed. Több mint 350 márka 30.000 terméke érhető el ezen az online piactéren, ahol egyedülálló módon több kereskedőtől is tudsz egyszerre rendelni.

A Fishinda márka egy folyamatosan növekvő horgászközösség, amelyet a vállaltunk már 2017 óta gondoz és fejleszt. És örömmel jelentjük, hogy további nagy terveink vannak.
Most pénzt gyűjtünk a további növekedésre azáltal, hogy közösségünk tagjai részvényesei lehetnek a vállalatunknak. A közösségi finanszírozás elindításával a Fishinda egy része a jövőben ténylegesen a horgászközösségé lesz.

Most szerencsés helyzetben vagyunk!

Stabil felhasználó bázisunk van, ami folyamatosan növekszik. A befektetett pénzt arra fogjuk használni, hogy felgyorsítsuk ezt a növekedést. Stabil bevétellel működünk, de még csak töredékénél járunk a fejlesztési terveinknek, így bőven van még mit tennünk.

Új funkciókat akarunk létrehozni, még intelligensebb algoritmusokat felépíteni, és még több horgászt megszólítani szerte Európában. És természetesen el szeretnénk érni azt, hogy a horgászatra fordított keretük minél nagyobb részét a Fishinda platformjain költsék el. Ezáltal lesz vállalatunk egyre értékesebb és egyre jövedelmezőbb.

Miért érdemes elsőkörös befektetőnek lenni?

Kattints és megtudod!

A tervezett pénzügyi előnyök mellett minden első körös befektetőnk Exkluzív Fishinda felhasználói fiókot kap, örökös Prémium app tagsággal, életre szóló vásárlási kuponnal és akár cégérték kedvezménnyel.

Már csak egy lépés választ el a regisztrációtól!

Váltsuk valóra közösen a horgászok álmait egész Európában!

Regisztrálj most, ha érdekel a részvétel a közösségi finanszírozási kampányunkban!

Ez az előregisztráció, ami nem kötelez semmire, de lehetővé teszi, hogy információkat kapj, létrehozd a Tőkeportál profilodat, és a legnagyobb kedvezményekben részesülj. Emiatt is fontos, hogy pontosan add meg a neved, email-címed és telefonszámodat.

A Tőkeportál Zrt. adatkezelési tájékoztatója:

A Fishinda Kft. Adatkezelési Tájékoztatója:

Kérdezz a közösségi finanszírozási kampányról a chatablakban, e-mailen, vagy telefonon.
fishinda@tokeportal.com
+36 70 424 7981