Befektetésen gondolkozol?

A Tőkeportál azt az egyedülálló szolgáltatást nyújtja, hogy az itt bemutatott vállalkozásokba Te is befektethetsz. A kampányok korai fázisú vállalkozásokat (startupokat) mutatnak be


– A kampányvideóban bemutatkozik a startup, és elmondja a keresett befektetés célját

  • A letölthető dokumentumok tartalmazzák a rövid üzleti tervet

  • A fórumon pedig kérdezhetsz a Kampánygazdától

A befektetésed révén névre szóló részvényhez jutsz, ezért az online folyamat során azonosítunk. Erről szól rövid bemutató videónk.

#KAMPÁNYOK

TŐKEPORTÁL KÁRTYA (9)
TŐKEPORTÁL KÁRTYA (8)

#KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁS

A közösségi finanszírozás (crowdfunding) egy innovatív pénzügyi szolgáltatás, ami a vállalkozás tőkeemelését online kommunikációs kampányon keresztül valósítja meg. A közösségi kampányok piactere a közösségi finanszírozási platform. A platformon regisztráló lakossági és intézményi befektetők sokasága (crowd) számos kisebb és nagyobb összegű befektetést hajt végre a kampánygazda vállalkozásba. A több hónapos kampányok során az online fórumon kérdeznek a kampánygazdától és megismerik a vállalkozás működését.

 

Befektetési lehetőségek

A hazai tőkepiac történetében a Tőkeportálon keresztül tudsz először általad kiválasztott startupokba kis összegeket fektetni.

Többféle befektetői kategória

A Tőkeportálon lakossági, angyal-, vállalati vagy intézményi befektetőként tudsz regisztrálni. A regisztráció során részletesen elolvashatod e kategóriák különbségeit. Egy rövid tesztben felmérjük befektetői tudásodat is.

Online kommunikáció

A kampány fórumán a befektetőjelölteknek lehetősége van közvetlenül a kampánygazdától kérdezni. Ezen felül a kampánygazda a közösségimédia-felületeken sűrűn kommunikál. Ugyanitt teszi közzé a Kampánydokumentációban ígért eredmények teljesítéséről szóló rövid beszámolókat is.

Felülvizsgált kampányok

A Tőkeportál a legújabb ötleteket, a mindennapokban azonnal hasznosuló megoldásokat, a portál által felülvizsgált kampányokat mutat be.

Légy részese a pillanatnak!